Subsidies aanvragen

Subsidies beschikbaar voor verduurzamen

De Nederlandse overheid stimuleert de overstap op warmtepomp. Subsidies bedragen vaak 30% van de investering in een warmtepomp. Bij het Energieplein verzorgen wij de subsidieaanvraag voor je. Al het papierwerk wordt uit handen genomen en verzorgd.

Subsidies maken investeren in verduurzamen nog interessanter

De Nederlandse overheid moedigt de overstap naar warmtepompen sterk aan door aantrekkelijke subsidies aan te bieden. Deze subsidies kunnen het investeringsbedrag aanzienlijk verlagen, waardoor de aanschaf van een warmtepomp veel voordeliger wordt. Bij Energieplein staan wij klaar om je volledig te ontzorgen in dit proces. Wij nemen de volledige subsidieaanvraag voor onze rekening, inclusief al het benodigde papierwerk. Zo hoef je je geen zorgen te maken over administratieve rompslomp en kun je profiteren van een soepel en zorgeloos traject.

Wanneer kan er toespraak gemaakt worden op subsidies?

  • De warmtepomp is onderdeel van een verwarmingstoestel.
  • Het verwarmingstoestel is uitgerust met een lucht-waterwarmtepomp, een grond-waterwarmtepomp of een water-waterwarmtepomp. (Lucht-luchtwarmtepompen zijn uitgesloten.)
  • Het verwarmingstoestel heeft een vermogen van ten hoogste 70 kW.
  • Het verwarmingstoestel is voorzien van een etiket, een productkaart en technische documentatie.
  • De warmtepomp wordt geïnstalleerd door een deskundige installateur.
  • Bekijk ook de site van de overheid voor meer informatie.

Afhankelijk van het type warmtepomp en de installatie kunnen de subsidies oplopen tot duizenden euro’s. Bovendien bieden wij bij Energieplein een uitgebreide service aan, van advies en installatie tot onderhoud en klantenondersteuning, zodat je met vertrouwen de stap kunt zetten naar een duurzamere en energiezuinigere toekomst.

Interesse in verduurzamen?
Bedrijvenstraat 15,

7641 AM Wierden

+31 546 72 10 25